Hoe kun je ons steunen?
 

Hoe kun je ons steunen?

Leerlingen en gebruikers in De Kade steunen

De basiswerking van De Kade is in grote mate gesubsidieerd door de overheid, maar dit volstaat niet om aan de vele individuele noden en de vraag naar steeds betere maar ook duurdere hulpmiddelen en aangepaste infrastructuur te beantwoorden. Elk duwtje in de rug is voor ons een meerwaarde in de zorg voor en begeleiding van de gebruikers en leerlingen. Giften, sponsoracties en duolegaten zijn nodig om te kunnen blijven inzetten op de noden van de kinderen, jongeren en volwassenen.

 

Ben je een particulier of bedrijf? Of ben je lid van een serviceclub? Heb je iets te vieren, zoals een jubileum of een opendeur? Wil je met de vereniging waar je lid van bent iets organiseren ten voordele van een goed doel? Je kan ons op verschillende manieren steunen!

Vragen? Contacteer ons!

Steun hoeft trouwens niet altijd financieel te zijn. Een kans geven aan een jongere met een beperking om in jouw bedrijf stage te doen, is minstens even waardevol!

De Kade steunen

Je kan de Kade steunen door een gift over te maken.  Je kan ons vrij steunen of je kan er voor kiezen zelf te bepalen welk project je wil ondersteunen. Een Smartboard, een iPad Pro voor kinderen met een visuele beperking of een fiets waarop je een rolwagen kan bevestigen, zijn slechts enkele voorbeeldprojecten. 

Wil je meer info over specifieke projecten waarvoor we steun zoeken? Neem vrijblijvend contact op: sponsoring@de-kade.be of 050 68 15 70.

 

Als je geen attest wil, doe je dit bij voorkeur op volgend rekeningnummer op naam van vzw De Kade: BE96 7390 1869 2305.

Wil je een specifieke deelwerking of een bepaald project steunen, vermeld dit dan in de mededeling.

 

Als je wel een fiscaal attest nodig hebt, kan je storten op

BE10 0000 0000 0404 (Koning Boudewijnstichting) met gestructureerde mededeling 020/0340/00080 of gebruik de QR-code hieronder.

Vanaf 40 euro heb je recht op een belastingvermindering en ontvang je een fiscaal attest. De Kade werkt hiervoor samen met de Koning Boudewijnstichting.