Aanmeren

Waarom werken bij De kade?

Bij De Kade kan je rekenen op betekenisvol werk waar jij een wezenlijk verschil maakt in het leven van mensen met een beperking. Je komt in een organisatie terecht met een HR-beleid waarin medewerkers écht centraal staan, waar nieuwkomers warm en uitgebreid onthaald worden en waar je kan rekenen op een zeer goede verlofregeling. Niet alleen biedt De Kade zorg op maat, maar ook jobs op maat:

 

in dialoog met de werknemer gaan wij op zoek naar een goede balans werk-privé en het aantal werkuren dat past bij jouw gezin.

 

Maar voor onze medewerkers gaan we graag nog een stapje verder…  

Onze grootste troeven

De Kade is uniek in zijn soort en combineert onderwijs én zorg onder 1 dak voor mensen met een beperking, en dit overheen verschillende leeftijden en problematieken. Denk maar aan visuele en auditieve beperkingen, autisme en emotionele- en gedragsstoornissen. Dit maakt dat we niet alleen een uniek zorgaanbod hebben in en rond Brugge, maar ook een uniek jobaanbod. Wist je dat we met onze 1250 werknemers één van de grootste werkgevers in het Brugse zijn?

 

Al deze 1.250 mensen hebben als prioriteit maximaal ontwikkelingskansen te bieden aan onze gebruikers, bewoners en leerlingen.

 

En onze prioriteit als werkgever? Dat is om onze medewerkers maximaal groeikansen te geven. Hoe doen we dat?

  • Ruim opleidingsaanbod

Bij De Kade krijg je talrijke leer- en groeimogelijkheden. Binnen onze multidisciplinaire teams doe je veel kennis en inzichten op via collega’s die klaar staan om hun expertise met jou te delen. Ook geniet je van opleidingen door zowel interne als externe lesgevers. Zo geven we je extra handvaten om je job ten volle uit te kunnen oefenen.

 

  • Unieke organisatiecultuur

Bij de Kade gaan we voor zelfsturende teams in plaats van hiërarchie. Onze unieke cultuur kenmerkt zich door open communicatie, eerlijke feedback en erkenning van werknemers. We houden niet van eindeloos vergaderen, wel van initiatief nemen en samen gaan voor resultaten!

Een fijne teambuilding zorgt voor de nodige ontspanning!

 

  • Diversiteit

De kade gaat prat op een inclusieve samenleving en toont graag het goede voorbeeld. We omarmen diversiteit in onze organisatie en kijken niet naar jouw leeftijd, afkomst, beperking, geloofsovertuiging…. wel naar jouw unieke talenten en authentieke zelf. Zo verruimen onze werknemers hun blik dankzij een inclusieve werkomgeving.

 

  • Interne jobmobiliteit

Zowel de omvang van De Kade als de diversiteit in ons aanbod laat échte jobmobiliteit toe. Heb je na een paar jaar zin in een nieuwe uitdaging in onze organisatie? Dat kan! We werken krachtgericht en vertrekken van jouw sterktes om zo je loopbaan samen vorm te geven. Wij stimuleren ook loopbaantrajecten en – begeleiding.

Een prachtig werkkader als bonus

De Kade organiseert ‘kleinschaligheid’ op ‘grote schaal’. ‘Kleinschaligheid’ omdat we ons zorg- en onderwijsaanbod zo dicht mogelijk bij de mensen willen brengen. ‘Op grote schaal’ omdat we zeer veel vestigingen hebben in onder andere het centrum van Brugge, Sint-Andries, Loppem, Oostkamp en zelfs Knokke.

 

Wist je dat onze vestigingen vaak gelegen zijn in unieke kaders? Zo is onze Campus Spermalie gelegen in hartje Brugge aan de Brugse reitjes, andere campussen zoals De Berkjes en Het Anker liggen in groen en bosrijk gebied. Ideaal voor een rustgevend uitzicht of om je zuurstofpeil op te krikken tijdens de pauze!

Onze medewerkers aan het woord